• HOME
 • Werkwijze

  Je kunt bij mij terecht voor persoonlijk advies. Ook organiseer ik voorlichtingsbijeenkomsten over allerlei financiële onderwerpen. Daar kun je je individueel voor aanmelden maar ik kan ook een bijeenkomst of workshop organiseren voor een groep vrienden, buren of collega’s. Tevens verzorg ik presentaties en workshops in opdracht van bedrijven en organisaties.

  Voor privé afspraken werk ik op basis van een uurtarief of een vast bedrag. Bij het uurtarief verstrek ik een indicatie van het aantal te verwachten adviesuren. Mijn tarief wordt in de meeste gevallen verhoogd met het wettelijk geldende btw-tarief. Zie hiernaast voor het overzicht van de verschillende tarieven. 

  Het wettelijk verplichte dienstverleningsdocument (DVD) hiernaast geeft slechts een globaal overzicht van de kosten van sommige diensten.

  De bedragen voor de workshops zijn inclusief btw.

  Op alle diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Een exemplaar wordt op verzoek toegestuurd of kun je hier downloaden.

  Het bureau is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer: 2734 5218.
  Ik ben in het bezit van een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) met nummer 12043636. Hiermee mag ik adviseren over hypotheken, levensverzekeringen en spaar/vermogensproducten en kan ik deze producten ook voor je afsluiten.